Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector, met een grote passie voor oude objecten. Met ambachtelijk vakmanschap wordt een bijdrage geleverd aan de instandhouding van monumentale gebouwen en objecten. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van zowel historische als hedendaagse restauratietechnieken en -materialen. Tot de disciplines behoren, naast gevelreiniging, o.m. gevelmetselwerk, voegwerk en restauratie van bak- en natuursteenelementen.

Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentenrestauraties worden uitgevoerd. Op deze website krijgt u een indruk van de vele activiteiten van Van Milt.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van Takkenkamp Holding BV in Zelhem. De overname heeft geleid tot een schaalverbreding op meerdere fronten. Geografisch gezien, zijn vanuit het oosten en midden van het land de werkgebieden efficiënter bereikbaar.

Logistiek, faciliteiten en organisatiestructuur krijgen door de samenwerking extra impulsen, met uiteindelijk één doel: opdrachtgevers nóg professioneler van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Martinus van Milt (directeur) en zoon Hugo (bedrijfsleider).

 

Maak kennis met ons nieuwste product:

Alle soorten en maten profiel- en vormstenen nu eenvoudig te bestellen.Hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs. Check de website voor meer informatie.