Werken bij

Werken bij 2018-11-30T09:55:06+00:00

Passie voor het vak, innovatief in het proces! Herken jij jezelf in deze combinatie van hart en hoofd? Oriënteer je dan op een baan bij Takkenkamp Groep.

Wat bieden we?

Gepassioneerde vakmensen of mensen met een droom een ambacht eigen te maken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je sociaal bent, respect hebt en toont voor anderen, verantwoordelijk en positief bent en het belang van een open en duidelijke communicatie ziet. Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooi taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan willen geven.

Alleen ga je snel, samen kom je verder

Een idee is niets waard zonder uitvoering

Wie zoeken we?

Betrokken en gemotiveerde mensen. Mensen met hart voor hun vak en hart voor de zaak. Daarnaast vinden we het belangrijk dat mensen respect tonen voor anderen, verantwoordelijk zijn en het belang van een goede en duidelijke communicatie zien.

Leerbedrijf

Van Milt is een erkend leerbedrijf. We vinden dat we onze bijdrage moeten leveren aan de toekomst van ons vak. Onze leermeesters dragen zorg voor een goede begeleiding en leren je dat wat alleen ervaring je kan leren! Een super basis voor een mooie toekomst!

Stages

Binnen Van Milt zijn er stageplekken voor mbo- en hbo-studenten. Loop je bij ons stage, dan ben je meteen onderdeel van het bedrijf en ervaar je de echte praktijk. Niet langs de zijlijn, niet alsof maar gewoon doen!
Zowel op kantoor als op de steigers hebben we mooie plekken om de theorie in de praktijk te brengen. Voel je welkom!

Omdat het altijd beter kan!

Onderstaand vind je onze vacatures, maar voel je zeker vrij om je gegevens en CV achter te laten als je niet direct een passende vacature ziet; wij zijn altijd opzoek naar goede mensen!

Bekijk hier onze vacatures