Van Milt Restaurateurs 40 jaar!

Van Milt Restaurateurs 40 jaar!

Dit jaar vieren we het 40 jarig bestaan van Van Milt Restaurateurs. Vandaag vierden we deze mijlpaal met al onze medewerkers met een gezamenlijk ontbijt. Het was een feestelijke ochtend met mooie toespraken van de oprichter Martinus van Milt, Rick Takkenkamp (Algemeen Directeur van Takkenkamp Groep) en Hugo van Milt (Directeur van Van Milt Restaurateurs). Als grote verrassing had het personeel een straatbord laten maken en werd het plein achter ons pand officieel omgedoopt tot het Martinus Van Milt Plein.

Martinus van Milt richtte op 1 maart 1983 van Milt Restaurateurs op. In 2001 kwam zijn zoon Hugo van Milt in het bedrijf en ontwikkelde het bedrijf zich tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten. Op 1 januari 2019 nam Hugo officieel stokje over van Martinus en ontwikkelt Van Milt restaurateurs zich door tot All-round restauratie specialist met een groeiende landelijke dekking.

Sinds 18 augustus 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van Takkenkamp Groep. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, een zelfstandig onderdeel van Takkenkamp.

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact