Prinses Maxima Centrum Utrecht

Prinses Maxima Centrum Utrecht

Prinses Maxima Centrum Utrecht

Als organisatie vinden we het belangrijk een bijdrage te leveren in onze samenleving, daarom hebben we twee jaar geleden het Takkenkamp Fonds opgericht. We kiezen ervoor budget vrij te maken om jaarlijks een aantal doelen financieel te ondersteunen.

In 2021 steunen wij het Prinses Maxima Centrum Utrecht.

Hun missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum.  Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. Kinderen verblijven hier tijdens hun behandeling samen met hun ouders. Het bed en de zorg voor de kinderen wordt merendeels vergoed door de verzekeraars, alles eromheen niet. Dit wordt gedragen door de geldelijke steun vanuit particulieren en  bedrijven. Wij doen hier graag onze bijdrage.

 

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact