Erfgoed & Ambacht Event

Erfgoed & Ambacht Event

Ook van Milt Restaurateurs is van de partij op het Erfgoed & Ambacht Event op 8 september. Met de combinatie van passie voor het vak en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van monumentaal erfgoed.

Hun credo is ‘monumenten herleven’.  Zij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt verder. Door gebruik te maken van zowel historische als innovatieve restauratietechnieken en -materialen, een zorgvuldige personeelsselectie, een goede voorbereiding en de onmisbare passie, brengen ze de oude allure terug! Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt ook over een atelier, waar beelden- en ornamentenrestauraties worden uitgevoerd en waar zij in staat zijn veel producten zelf te produceren. Van Milt Restaurateurs heeft zich ontwikkeld tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten.

Maak kennis met de specialisten van Van Milt Restaurateurs op 8 september! Kijk voor meer informatie en tickets op erfgoedenambacht.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact