Een nieuwe directeur!

Een nieuwe directeur!

Voor Van Milt Restaurateurs, onderdeel van Takkenkamp Groep, is 2019 bijzonder begonnen. Per 1 januari heeft Hugo van Milt de taken overgenomen van zijn vader Martinus van Milt: de volgende generatie neemt het stokje over! Hugo is daarmee de nieuwe directeur van Van Milt Restaurateurs.


Martinus zal Takkenkamp Groep zeker nog niet verlaten. In zijn nieuwe rol als Senior Groepsadviseur kan hij met zijn jarenlange ervaring en brede kennis zowel onze collega’s als onze klanten en opdrachtgevers nog heel veel brengen.
Een divers takenpakket waarbij hij zich onder andere bezig zal houden met: technische commissies, het laboratorium van Van Milt Steen- & Morteladvies, de interne vakopleiding en onze centrale inkoop.

Een overdracht als deze gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Via een mooi en zorgvuldig proces van anderhalf jaar hebben beide mannen zaken kunnen afronden en nieuwe uitdagingen opgepakt.


‘Vol trots en passie zet ik de koers samen met ons team door, welke ooit zo goed is ingezet door mijn vader en zeer gewaardeerde collega Martinus.’
– Hugo van Milt

‘Een succesvolle overdracht geeft rust! Vol trots draag ik het stokje aan zoon Hugo over die met zijn eigen inzet en passie Van Milt restaurateurs zal voortzetten. Gerustgesteld kan ik mij richten op alle nieuwe uitdagingen binnen Takkenkamp Groep.’
– Martinus van Milt


Wij willen Hugo en Martinus allebei bedanken voor de inzet en energie tijdens deze periode en wensen hen heel veel succes en vooral plezier in hun nieuwe functies.

Meer weten over wat Van Milt voor u kan betekenen op het gebied van restauratie? Neem contact op!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact