ECHT. een leuke baan als projectleider

ECHT. een leuke baan als projectleider

Kom jij ons team versterken?

Bij Van Milt Restaurateurs hebben wij een enorme passie voor oude objecten en laten wij monumenten herleven. Dat is een mooie, maar ook complexe taak en vraagt daarom om een grondige voorbereiding en intensieve begeleiding. Daar kun jij een bijdrage aan leveren!

Als Projectleider houd je je bezig met de technische, logistieke en organisatorische voorbereiding, calculatie en planvorming van projecten. Daarnaast blijf je nauw betrokken bij de uitvoering en ben je mede verantwoordelijk voor een positief eindresultaat. Het is jouw verantwoordelijkheid om projecten op een procesmatige manier te begeleiden.

Werken bij Van Milt Restaurateurs als Projectleider betekent dat je een zeer afwisselende baan hebt. Aan de ene kant houd je je bezig met het adviseren van opdrachtgevers op inhoudelijk, strategisch en tactisch niveau, aan de andere kant met het motiveren en coördineren van uitvoerend personeel.

Solliciteren

Solliciteer direct via werkenbijtakkenkamp.nl of neem contact op met onze HR afdeling.
Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail ons!
06 53 199 766 of hrm@takkenkamp.com

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact