Gecertificeerd voor trede 3 van de Veiligheidsladder (SCL)

Gecertificeerd voor trede 3 van de Veiligheidsladder (SCL)

Een kernwaarde van Takkenkamp Groep is veilig en gezond werken. Om dit aantoonbaar te borgen is Takkenkamp Groep naast de VCA** certificering nu ook gecertificeerd voor trede 3 van de Veiligheidsladder (SCL).

Met het behalen van deze certificering is door de auditors van SKG IKOB aangetoond dat veiligheidsgedrag en cultuur binnen de organisatie een prominente plek innemen en hier ook op geïnvesteerd wordt. Zo is er binnen Takkenkamp Groep onder andere een veiligheidsraad ingesteld, waar medewerkers vanuit de gehele structuur van de organisatie deelnemen. In deze veiligheidsraad worden veiligheidsonderwerpen aangedragen, besproken en worden direct acties uitgezet. Het doel is dat hiermee veiligheidsverbeteringen worden doorgevoerd die ook breed gedragen worden in de organisatie.

De gedachtegang ‘innovatie in het proces’ wordt ook op veiligheidsgebied binnen Takkenkamp Groep gedragen en dit heeft zich vertaald naar het certificeren voor trede 3 van de veiligheidsladder. De ambitie is en blijft om het veiligheidsgedrag nog verder te versterken en te blijven ontwikkelen en vervolgens verdere stappen te zetten op de treden van de veiligheidsladder.

Zonder de inspanningen van al onze medewerkers was dit niet mogelijk geweest en wij willen dan ook medewerkers van Takkenkamp Groep feliciteren met het behalen van dit mooie resultaat!

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact