Breng je stem uit op Het Schip

Breng je stem uit op Het Schip

Het Schip, een rijksmonument uit 1920 van woningcorporatie Eigen Haard in de Spaarndammerbuurt heeft in 2019 de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2019 gewonnen. Tijdens dit renovatie en restauratieproject is veel inspanning geleverd om de woningen de kwaliteit van nieuwbouw te geven zonder afbreuk te doen aan het monumentale karakter.  Dit jaar wordt de Nieuwbouwprijs voor de 15e keer uitgereikt. In verband met deze jubileum-editie wordt dit jaar ook een prijs uitgereikt voor het beste project van de afgelopen 15 jaar. En hiervoor is het Schip opnieuw genomineerd. 🥳

Het project werd van binnen en van buiten volledig aangepakt. Van Milt Restaurateurs werkte mee aan dit prachtige project en deed hiervoor onder meer steen- en mortelonderzoek, metsel- en voegwerkherstel, reconstructie van de gemetselde kunstwerken en het ontstoren en bijkleuren van het metselwerk.

Van de restauratie werd een bijzondere film gemaakt waarin onze vakmannen mooi in beeld zijn gebracht!

Natuurlijk hopen wij dat het project ook deze keer in de prijzen valt. Breng jij ook je stem uit? Dat kan op www.amsterdamwoont.nl/nieuwbouwprijs/best-of-2022/het-schip-2.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact