Bezoek ons op het Erfgoed en Ambacht event

Bezoek ons op het Erfgoed en Ambacht event

[ UPDATE ] Het event is verplaatst naar medio September 2020! 

Maak alvast plaats in uw agenda en bezoek ons 20 maart 2020 op het Erfgoed & Ambacht event! De tweede jaargang van dit event vindt plaats in de Utrechtse Janskerk. Op deze unieke locatie komen monumenteigenaren in contact met tientallen specialisten op het gebied van restauratie, interieur en duurzaamheid.

Het Erfgoed & Ambacht Event biedt u gelegenheid om direct in contact te komen met specialisten die u als monumenteneigenaar beslist zou moeten kennen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw vragen. Neem foto’s en/of (aan)tekeningen mee om problemen of plannen te illustreren!

Informatie

Het Erfgoed & Ambacht Event vindt plaats op 20 maart tussen 11.00 uur en 18.00 uur. De exacte tijdstippen van de lezingen en masterclasses zijn te vinden op www.erfgoedenambacht.nl.

De entree, aan de kassa, bedraagt € 19,95. U kunt ook voor € 39,95 een passe-partout kopen (alleen in voorverkoop). Naast uw entree geniet u dan de gehele dag van gratis thee en/of koffie en wordt u een heerlijke lunch aangeboden. Aanmelden kan alleen vooraf via www.erfgoedenambacht.nl

Adres:
Janskerk Utrecht Janskerkhof 26 3512 BN Utrecht

Een korte impressie wat u kunt verwachten;

Meer weten? Kijk op erfgoedenambacht.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van restauratie? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact