Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In 2000 is zijn zoon Hugo van Milt in het bedrijf gekomen en in de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten.

Met ambachtelijk vakmanschap wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed. Ons credo ….monumenten herleven is daarbij een bewuste keuze. Wij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt een paar stappen verder. Door gebruik te maken van zowel historische als hedendaagse restauratietechnieken en –materialen, een strakke en zorgvuldige personeelsselectie, een gedegen voorbereiding, voortdurende bijscholing en onze gedeelde liefde voor het monument, brengen we de oude allure terug!

Wij staan voor het complete onderhoud aan alle type objecten en gebouwen, zowel monumentaal als niet monumentaal.

Gevelreiniging, gevelmetselwerk, voegwerk maar ook restauratie van bak- en natuursteenelementen zitten in ons pakket.

Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentenrestauraties worden uitgevoerd en waar wij in staat zijn veel producten welke moeilijk te verkrijgen zijn zelf kunnen produceren.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van Takkenkamp Holding BV in Zelhem. De overname heeft geleid tot een schaalverbreding op meerdere fronten. Zowel geografisch als logistiek kunnen we u als opdrachtgever nog beter van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Martinus van Milt (directeur) en zoon Hugo (bedrijfsleider). Een echt familiebedrijf dus!